It is only available to order online in the Netherlands

FAQ

There is no better time to buy a box of your favorite KETTLE Chips or discover one of our Mixed Boxes

Wat zijn Kettle Chips en hoe worden ze gemaakt?

Kettle Chips zijn ambachtelijke aardappelchips die worden gekenmerkt door hun dikke en knapperige textuur. Ze worden op een speciale manier bereid, die verschilt van conventionele chipsproductie. In plaats van dunne schijfjes aardappel te snijden, worden de aardappelen in de schil in dikkere plakken gesneden. Vervolgens worden ze langzaam gebakken in kleine batches in een ketel met hete olie. Dit proces geeft de chips hun kenmerkende crunch en volle smaak.

Waarom zit er zoveel lucht in een chipszak?

Ten eerste dient het als bescherming van de chips, zodat ze heel aankomen na transport. Wij verpakken de chips ook nog eens onder beschermende atmosfeer voor een langere houdbaarheid.

Ik wil graag de fabriek bezoeken, kan dit?

In verband met strenge hygiëne en veiligheidsregels is dit niet mogelijk.

Welke smaken zijn beschikbaar bij KettleChips?

Al onze producten zijn terug te vinden op de productenpagina op de website.

Zijn Kettle Chips geschikt voor mensen met speciale voedingsbehoeften?

Ja, Kettle Chips heeft ook opties voor mensen met speciale voedingsbehoeften. Zo is al onze chips glutenvrij. Het is echter altijd belangrijk om de verpakking te controleren op specifieke allergeneninformatie, aangezien er ook smaken zijn waar melk en mosterd in verwerkt is.

Waar kan ik Kettle Chips kopen?

Kettle Chips is in Nederland op dit moment te koop bij: Jan Linders en Vomar. In de toekomst hopen we dit uit te breiden. Via onze webshop kan jij je favoriete smaak bij ons direct bestellen en thuis laten bezorgen in Nederland. Verder is Kettle te verkrijgen in Duitsland, België, Italië en vele andere landen. Naar specifieke winkels kan je altijd vragen bij onze klantenservice.

Wat zijn de betaalmethoden die jullie accepteren?

We accepteren betalingen via mobiele apps zoals iDEAL.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Normaal gesproken streven we ernaar om je bestelling binnen 3-4 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een trackingnummer en instructies over hoe je je bestelling kunt volgen.

Kan ik mijn zending retourneren?

Helaas is dit niet mogelijk. Geretourneerde producten kunnen we niet opnieuw verkopen. We willen iedereen de beste en verste chips kunnen leveren.

Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd of over datum is?

Als je bestelling beschadigd of over de datum is bij aankomst, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen en een passende oplossing te bieden.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je je bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen kijken naar de status van je bestelling en ons best doen om aan je verzoek te voldoen.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig bij jullie?

Ja, we nemen de privacy en veiligheid van je persoonlijke gegevens zeer serieus. We voldoen aan de regelgeving op het gebied van AVG om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en niet worden misbruikt.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie klantenservice?

Je kunt contact met onze klantenservice opnemen via e-mail of het contactformulier op onze website. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en je te helpen met eventuele vragen of problemen.

Kan ik ook buiten Nederland bestellen?

Helaas is bestellen in het buitenland via de webshop op dit moment niet mogelijk.

Kan ik voor mijn winkel of bedrijf bij jullie bestellen?

Neem voor deze zaken contact op met onze klantenservice.

Neem contact op

If you have any questions regarding our products or service, please let us know! Fill in the form below and we will get in touch with you as soon as possible.

    Our very first flavours

    There's more to KETTLE® than you think, check out our Instagram page below 👇